Моја каријера се развијала мало чудним путем јер сам од малих ногу био убеђен да ћу бити научник. Зато сам и учестовавао на многим такмичењима из математике, физике и програмирања, касније сам уписао Математичку гимназију а након тога Физички факултет. По завршетку факултета уписао сам и докторске студије из биофизике које никад нисам завршио. Али, одувек сам имао и другу, „друштвену“ црту тако да сам се и у тим годинама веома занимао за психологију, међуљудске односе, економиј, као и вечита питатња попут „што смо ми овде“.

Зато сам, паралелно са студијама, искористио прилику која ми се указала и преко брата се повезао са Бранимиром Гајићем и тако постао један од оснивача Инфостуда у ком и данас радим. Тиме је и моја друштвени део дефинитивно извојевао победу :) .

Овај блог сам почео да пишем да бих изнео своје ставове и мисли о две теме о којима највише размишљам. Једна је она којом се бавим на дневној основи, која ме испуњава и  о којој уживам да размишљам, а то је предузетништво и вођење људи. У Србији као да постоји негативан став према власницима фирми и, нажалост, тај став је често оправдан начином накоји неки људи воде своје фирме и како се понашају према запосленима и друштвеној заједници. Ипак, ја чврсто верујем да добар власник, предузетник или директор може изградити успешну фирму, а поред тога остати и поштен човек који гради своје запослене, који чини да се они добро осећају а уз то има и свест о томе да треба да врати и у заједницу у којој та фирма почива. И да та два циља никако нису супротстављена већ напротив.

Друга тема о којој размишљам јесте економија и економска политика у Србији. Некад ме стварно фасцинира у којој мери наши политичари немају снаге да повуку потезе који су неопходни и у којој мери игноришу последице таквог понашања. Оно што ме мање фасцинира, али је исто врло погубно по све нас, јесте потун недостатак шире стратешске визије развоја и вођења Србије у огромном делу наше политичке елите. Мислим да је то делом и последица тога што наши политичари нису менаџери, и листом никад нису водили људе или фирме и стога је за очекивати да нису добри ни у системском вођењу државе.

Такође, волео бих да појасним да иако сам ја директор Инфостуда, ставови које износим на овом блогу су моји лични. У неким случајевима ти ставови могу бити слични ставовима који се могу наћи унутар Инфостуда, али неретко се могу и разликовати. А то и јесте добро јер из сукоба мишљења најбоље се гради и сам појединац, али и читава фирма :) .